Skip to content

Top 10 interview questions if you were a recruiter

Nobody likes them job interview questions and this is quite normal. It’s scary, it’s intrusive, and you never really know what to say to attract recruiters. It would be a lot more fun to be on the other side, but only if we could ask whatever questions we want.

1. “Yeah, diplomas are great, but can you make a catapult out of a pen cap?”

What you should definitely not answer: “No, I preferred to collect the pellets inside the ink cartridges. “

To answer: “I threw one on the roof of the reception when I arrived.”

What a normal person would say: “Uh … I have another interview soon, I better go.” “

2. “What’s your Insta account? Just to see if you’re cool enough, we don’t accept losers here.”

What you should definitely not answer: “I only post photos of landscapes. “

To answer: “This is me at the Spider-Man premiere, these are my friends completely shattered on my last night, this is my dog ​​hugging my cat …”

What a normal person would say: “Yes, of course I’ll accept your request to add, it’s just that I have more battery in there.”

3. “What was your favorite subject in school? Sports, really? Could you do 30 push-ups right now, please?”

What you should definitely not answer: “In real life I preferred mathematics, that’s what I took as a specialty in high school”

To answer: “No, I’m kidding, my favorite moments were recess and the canteen. “

What a normal person would say: “Oh no, I did my cruciate ligaments. “

Credits Photo : Topito

4. “If you had to choose between having pubic hair instead of teeth or teeth instead of pubic hair, what would you take?”

What you should definitely not answer: ” Neither. “

To answer: ” Both. “

What a normal person would say: “Can I have some coffee again?” “

5. “Did you apply for the love of the business or because you like money?”

What you should definitely not answer: “It is above all a childhood dream. I really want to participate in the development of an innovative company, share my know-how with you and deepen it within a dynamic and stimulating team.

To answer: “You can pay me in visibility. “

What a normal person would say: “When you say 24K per year, is it with or without restaurant tickets?”

6. “We miss a player from the water polo team, we meet three times a week at 8pm after work. That tempts you, doesn’t it?”

What you should definitely not answer: ” Clear ! “

To answer: “Do we have the right to drown the opposing team’s players?”

What a normal person would say: “Ah that’s stupid, I already squash these days …”

7. “Can you give me 3 qualities and 3 defects compared to what you have seen of me since the beginning of the interview?”

What you should definitely not answer: “Perfectionist.”

To answer: “Dirty, rude and incompetent. I did not find quality on the other hand, sorry. ”

What a normal person would say: “Hmm, your socks seem to match, that’s a good point. “

8. “If I dropped a petty cash right now, would you mind?”

What you should definitely not answer: “I am allergic to farts. “

To answer: “I’ve farted 3 times since I came to this office, so don’t be shy.”

What a normal person would say: “It’s hot isn’t it? Can we open the window?”

9. “How do you position yourself on the consumption of ham rinds in the workplace?”

What you should definitely not answer: “Oh good, can you eat it? I throw it all the time.”

To answer: “I usually eat the crust and throw out the ham. “

What a normal person would say: “One coffee is enough for me, thank you. “

10. “Honestly, what do you think of my sweater?”

What you should definitely not answer: ” It is original. “

To answer: “I love it, could you give it to me?” “

What a normal person would say: “Alright, can I go now please?” We have been in this room for 8 days and I miss my children. “



#Top #interview #questions #recruiter
Journaltime.org Copr.